Uncategorized

2012.08.08. 11:08

Vásároljon debreceni webáruházból, a TOPáruk.hu oldalról!

Debrecentől csupán néhány km-re (Debrecen - Józsán) található webáruházunk, mely 2012. februárjában nyitotta meg kapuit.

Debrecentől csupán néhány km-re (Debrecen - Józsán) található webáruházunk, mely 2012. februárjában nyitotta meg kapuit.

Vásárlóink visszajelzései és igényei alapján az elmúlt hónapokban, és a jövőben is folyamatosan fejlesztjük és szélesítjük termékkínálatunkat, ahol megtalálhatók többek között a leggyakoribb háztartási gépek, barkács felszerelések, szerszámok, autós kiegészítők, műszaki és elektronikai cikkek, forrasztási, ragasztási és szerelési segédanyagok, valamint sok más érdekesség, amiért érdemes böngészni oldalunkat.

Miben más a TOPáruk Webáruház?

Egy összetartó csapat fantasztikus dolgokra képes. A csapatszellem az egyik titka a TOPáruk Webáruház sikerének, és persze az ügyfélközpontú szemlélet, ami minden alkalmazottunkról elmondható. Nemcsak az ügyfélszolgálaton dolgozók, mindenki más számára is egyértelmű, hogy az ügyfél az első, és a visszajelzések alapján ezt ügyfeleink is érzik. Vásárlóinknak köszönhetően áruházunk a nyitást követő hónapban elnyerte a Megbízható Bolt minősítést. Számunkra egyértelmű, hogy az elégedett ügyfélnél nincs jobb cégér. A forgalmazott termékeinkből hónapról-hónapra új akciókkal és újdonságokkal várjuk kedves meglévő és leendő ügyfeleinket.

Meghirdetett termékeinket igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel beszerezni és kiszállítani vásárlóinknak. A rendelésre érkezett termékek telefonos egyeztetést követően díjmentesen átvehetők cégünk székhelyén:

4225 Debrecen-Józsa, Tócós utca 16.

Minden termékünk hivatalos magyarországi forgalmazótól származik, a törvényben és a forgalmazók által meghatározott garanciális, jótállási, szavatossági feltételekkel, a forgalmazók által biztosított magyar nyelvű használati utasításokkal. Minden termékhez csatoljuk a névre szóló hivatalos ÁFA-s számlát is.

Szolgáltatásaink:

- Internetes áruházunk 0-24 órában elérhető az év minden napján, így bármikor információt kaphat termékeinkről.

Webáruházunk elérhető: www.toparuk.hu

- Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat, vagy rendelését telefonon is leadhatja!

- Termékeinket logisztikai partnereink segítségével juttatjuk el vásárlóinkhoz, legyen szó házhozszállításról, vagy frekventált helyeken található átvételi pontról (RELAY és Inmedio hírlapüzletek, OMV és Aventi töltőállomások).

A Pick Pack Pont szállítási módról bővebben az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:

http://www.toparuk.hu/shop_news.php?news=11209

- A futárszolgálatoknak átadott csomagjainkat egyedi azonosítóval látjuk el, így azok életútja nyomon követhető.

- Regisztrációval rendelkező vásárlóink weboldalunkra bejelentkezve nyomon követhetik rendelésük állapotát.

- Áruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre is, melynek használata ügyfeleink részére díjmentes, a tranzakciós díj cégünket terheli!

- Az oldalunkon regisztrált felhasználók „hűségpont” gyűjtésben vesznek részt, így a második vásárlástól az oldalunkon feltüntetett árakból további kedvezményekre jogosulnak.

Hűségpont rendszerünkről részletesebben:

http://www.toparuk.hu/shop_news.php?news=12159

- Amennyiben valamelyik termékünk elnyeri tetszését, egyszerűen és gyorsan készíthet róla nyomtatott ajánlatot, adhatja hozzá kedvenceihez, vagy oszthatja meg barátaival az ismertebb közösségi portálokon keresztül.

- Munkaidőben, az ingyenesen használható Skype program segítségével Online ügyfélszolgálatunk is elérhető, ahol kollégánk bármilyen kérdéssel kapcsolatban készséggel áll rendelkezésre.

- Online áruházunkba található termékeink elérhető a legismertebb közösségi oldalon, a Facebookon is:

http://www.facebook.com/TOParuk.hu/app_125469167516722

- Weboldalunkon kívül jelen vagyunk Magyarország egyik legnagyobb online piacterén, a vaterán is, így amennyiben Ön rendelkezik vatera felhasználói fiókkal, ott is érdeklődhet termékeink iránt.

- TOPáruk a mobilon: Webáruházunk lehetőséget biztosít egy optimalizált felületen keresztül arra, hogy ne csak számítógépen, hanem egy erre alkalmas mobil eszközön (pl.: PDA, okostelefon, vagy tábla PC) is könnyedén böngészhessünk az áruház termékeit.

- Újdonságainkról, hírekről és akcióinkról tájékozódhat a Facebook rajongói oldalunkon keresztül is:

http://www.facebook.com/TOParuk.hu

Néhány érdekesség kínálatunkból:

Rovar, rágcsáló és kártevő riasztók kínálatunk:

http://www.toparuk.hu/elektromos_allatriaszto

Fej és fülhallgató kínálatunk:

http://www.toparuk.hu/fejhallgato_fulhallgato

Kerti szivattyúk, házi vízművek, fűnyírók, hidrofor tartályok, kiegészítők:

http://www.toparuk.hu/kertszepites_funyiro

Elérhetőségünk bármelyikén további érdekességekkel és készséggel állunk rendelkezésére hétfőtől péntekig, reggel 9 és délután 5 óra között:

TOPáruk.hu Kft

4225 Debrecen-Józsa, Tócós u. 16.

Web: www.toparuk.hu

E-Mail: [email protected]

Telefon: 06 (30) 274-2430

Skype: toparuk_zsolt

Facebook: http://www.facebook.com/TOParuk.hu

Üdvözlettel,

A TOPáruk.hu Kft csapata

a profi vásárlók webáruháza

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!