szon-sportoldal

2008.08.22. 10:04

Szolnokiakat szomorítanák Kovácsék

<p>Kovácsék több vasat tartottak a tűzben – szerdáig. A Ligakupában (a sorozat még el sem rajtolt...) is érdekelt Baktalórántháza NB II-es futballcsapata hétközben kiszállt a Magyar Kupából. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/szolnokiakat-szomoritanak-kovacsek/cn/szon-news-km_01-20080822-090658"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Mivel a szabolcsiak tizenegyesrúgásokkal elbukták a Mezőkövesd elleni mérkőzést. A sebek nyalogatására nincs idő, szombaton ugyanis már bajnoki fellépésen lesz jelenlése a gárdának, amely az elmúlt évadban a Ferencvárost is lepipáló, második helyen letáborozó Szolnok katlanjában vizitál.

Szó mi szó, a Tisza-partiakat a nyáron némiképp szétszedték, mindazonáltal így is veretlenül abszolválta eddigi két meccsét. Négy szerzett pontjukkal szemben a látogatók hármat tudnak felmutatni – bravúr lenne, ha a különbség nem nőne.

– Igaz, hogy három-négy ember távozott a szolnokiaktól, ugyanakkor posztra igazoltak ráadásul a védelem és a középpályássor összetétele gyakorlatilag négy-öt esztendeje nem változott, tehát elmondható, az összeszokottság az erősségük – fejtegette Kovács János, a Bakta edzője. – A szereplésük azt támasztja alá, nem viselte meg őket néhány kulcsjátékos elvesztése, mégis azt vallom, bármi előfordulhat ezen a találkozón. Maximálisan bízom a pontszerzésben, taktikus játékkal lehet esélyünk.

Lassan, de biztosan kiegyenesedik a Baktalórántháza: noha Szenes csupán októberben térhet vissza, a sokáig sérült Kozma Attila már játszott a kupamérkőzésen, míg a legutóbbi időben szintén kihagyásra kényszerülő Kozma József kispados lesz Szolnokon.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!