szon-sportoldal

2008.05.13. 08:43

Virovecz: Azért is bentmaradunk!

<p>Valaminek történnie kellett Kazincbarcikán, ha Virovecz Pál, a Tuzsér NB II-es futballcsapatának edzőjénél is elszakadt a cérna. A tréner eleddig egyetlen tavaszi fellépésen sem ejtett szót a játékvezetők ténykedéséről...</p>

A 2–1-re elbukott borsodi összecsapás követően viszont arról értekezett: „Nyomják a kiscsapatokat”.

– Szerettünk volna pontot szerezni Barcikán, a második félidő alapján meg is érdemeltük volna, mert jobban játszottunk és többet is tettünk érte, mint ellenfelünk – taglalta a történteket Virovecz Pál. – Sajnos, a meccs közben akadtak olyan szituációk, melyekből megítélésénél mi jártunk rosszabbul: 1–0-ás hazai vezetésnél például Dancs Bélát egyértelműen felrúgták a 16-oson belül, tizenegyes helyett a bíró továbbot intett... Ilyenkor elgondolkozik az ember, annál is inkább, mivel a Ferencváros ellen hasonlóan jártunk.

Persze, a 92. percben, amikor már minden eldőlt, akkor megadott a javunkra egy büntetőt, pedig az nem is igazán volt az... Nyugodtan írja: azért is bent fogunk maradni! Bár tudom, ez sokaknak nem tetszik: nyűg Tuzsérra utazni, messze van, akkor is megcsináljuk. Az utolsó három mérkőzésre mindent felteszünk egylapra, számunkra nincs lehetetlen!

Szó se róla, a Tisza-parti egylet reményei nem szálltak el a huszonhetedik fordulóban, változatlanul három pontnyi hátrány kell(ene) eltűntetni a megkapaszkodás érdekében.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!