szon-sportoldal

2008.05.06. 14:03

Szállás és étkezés: rendben

<p>Hivatalosan is elkezdte munkáját a 2010-es, nyíregyházi központtal rendezendő 20. férfi-női főiskolai kézilabda-világbajnokság szervezőbizottsága.</p>

Ennek első jelenként Tompa Andor szervezőbizottsági elnök és Hédi Csaba társelnök kedden mindjárt három együttműködési szerződést írt alá, a papír másik oldalát Balogh Zoltán, a Start Vállalat vezérigazgatója, Hanusz Árpád, a Campus Hotel igazgatója és Nagy Gergely, a Sandra Hotel igazgatója szignózta – magyarán a szálással és az étkeztetéssel biztosan nem lesz baj két év múlva augusztus 25. és szeptember 5. között.

A Magyar Kézilabda Szövetséget Marczinka Zoltán képviselte, aki vázolta a válogatottak következő három évi programját. Mivel idén Velencében főiskolás világbajnokságot, jövőre Belgrádban a sportág történetében először Universiadét rendeznek, ezért a nyíregyházival együtt három éven belül három komoly esemény vár válogatottjainkra. A főiskolás gárdának mindkét nem esetében az U23-as és a B-válogatott jelenti majd a hátországát. A következő bizottsági ülés az ősszel lesz, akkor a velencei világbajnokságon járt különítmény is megsoztja tapasztalatait a tagokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!