szon-sportoldal

2008.05.26. 12:34

Kovács-műhely a Sport utcában

<p>Kétszeri vezetés után, 55 percet emberhátrányban játszva ikszelt a Baktalórántháza. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/kovacs-muhely-a-sport-utcaban/cn/szon-news-km_01-20080526-115810"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Kovács-találkozót tartottak a Sport utcában. A BKV Előre–Baktalórántháza NB II-es labdarúgó bajnokit (2–2) a Kovács Gábor, Kovács J. Zoltán, Kovács Péter bírótrió dirigálta, a hazaiaknál Kovács Attilát búcsúztatták el a meccs előtt, a vendégek kispadján pedig Kovács János ült. Mindeközben ezúttal egységes csapattá kovácsolódott a Bakta.

Tévés meccs

A Keleti csoport zárófordulójában egy kivétellel minden meccs szombaton

esedékes. Vasárnap 16 órától a Baktalórántháza a sporttévé nyilvánossága

előtt fogadja Ferencvárost.

– Le a kalappal minden egyes játékosunk előtt! Mindenki csúszott-mászott, hősiesen küzdött. Igazi csapatmunka eredménye a pontszerzés – fejtegette Kovács János, a BVSE trénere. A kiesőpozícióban szerénykedő BKV otthonában Saliga István helyzetfelismerése után Szabó Róbert révén a 10. percben jutottak előnyhöz a vendégek. A 35. percben tizenegyest ítéltek a fővárosiak javára, ráadásul Koskovitsot kiállította a játékvezető, majd Béress egyenlített. A sérült Bodnárt a félidőben Illés László váltotta.

Az emberhátrányban a 63. percben Szabó R. ismét a baktaiak számára szerzett vezetést, a 88. percben Petruska állította be a végeredményt. – Kétszer is vezettünk, a hazaiak futottak az eredmény után. Lélektanilag óriási hátrányt jelentett számukra, hogy vesztésre álltak, ugyanakkor a tét nyomta őket, ami bénítólag hatott a játékukra. Remélem, a Ferencváros ellen szépen zárjuk a szezont.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!