szon-sportoldal

2008.05.06. 11:08

Ha Mátra, akkor Várda

<p>Szerdán 17 órától ingyenesen megtekinthető az NB III-as válogatottak futballmérkőzése. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/ha-matra-akkor-varda/cn/szon-news-km_01-20080506-101923"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Ha lenne belépő, akkor is felkeltené a kisvárdaiak és a környékbeliek érdeklődését a Tisza–Mátra NB III-as csoportválogatottak mérkőzése. Ám nem kell fizetni a nézőknek, ingyen tekinthetik meg az UEFA Régió Kupája keretében megrendezendő találkozót szerdán 17 órától.

– Amennyiben nem kapunk ki, közelebb kerülhetünk a csoportelsőség eléréséhez. De persze természetesen nyerni akarunk, Maglódon már egyszer legyőztük a Mátrát – emlékeztetett Szilágyi Bertalan, aki Kocsis Jánossal közösen gardírozza a Tisza-csoport válogatottját. Utóbb Gyirmóton jártak, ahol az esetleges leendő ellenfelet mustrálták. Ugyanis a két hármas csoport győztese ki-ki meccset vív egymással, és a továbbjutó vehet részt a szeptemberben, San Marinóban lebonyolítandó következő fordulóban, ott már Magyarországot képviselik. A miniállam egyelőre maximális álom, ám a Mátra „megmászásával” egy lépéssel közelebb kerülhetnek a kalandtúra sikeréhez.

Névsor

Tabella

1. Mátra 3 2 – 1 11–6 6

2. Tisza 2 2 – – 5–1 6

3. Alföld 3 – – 3 3–13 –

A Tisza-csoport kerete: Makó Róbert, Ricsei Ferenc, Tősér Sándor, Szakács István, Bíró Zsolt, Gádzsa László (Nagyecsed), Tuza László, Fejes János, Bancsi Gábor, Németh Attila, Katona György (Nyírmada), Deák István, Cseke Attila, Vicickó László, Spekker Tamás, Balázsi Péter, Dolhai Máté (Várda SE), Király László, Hortó Attila, Lovas Márton, Bellon Attila (Hajdúböszörmény), Kántor Zsolt (Ibrány), Haburcsák Bertalan (Volán-Sényő).

- Ladányi Tóth Lajos -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!