szon-sportoldal

2008.05.26. 10:24

Elúszott a Tisza-partiak esélye

<p>Bevégeztetett. A szomorú igazság: a Tuzsér futballcsapata elbukott (4–3) a váci katlanban, ennek következében – az utolsó forduló eredményétől függetlenül – immáron menthetetlenül búcsúra kényszerül a második vonaltól. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/eluszott-a-tisza-partiak-eselye/cn/szon-news-km_01-20080526-095342"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Bevégeztetett. A szomorú igazság: a Tuzsér futballcsapata elbukott (4–3) a váci katlanban, ennek következében – az utolsó forduló eredményétől függetlenül – immáron menthetetlenül búcsúra kényszerül a második vonaltól. Persze, a Tisza-partiak szezonja nem az ominózus összecsapáson úszott el, a korábban elszúrt „hatpontos” mérkőzések okozták vesztét.

– Sajnos, utólag kiderült, a győzelem is kevés lett volna, ezzel együtt természetesen csalódás, hogy nem tudtuk kiharcolni a bentmaradást – kesergett Virovecz Pál, a Tuzsér edzője. – Amikor a télen elvállaltam a csapat irányítását, nyilvánvalóan azért döntöttem így, mert hittem abban, hogy megvalósíthatjuk célunkat. Azt kell mondjam, a lehetőség benne volt a gárdában, a problémát az jelentette, mint azt a váci meccsen történtek is alátámasztották, hogy a kritikus pillanatokban rendre rossz döntések születtek.

A teljes tavaszi idényre igaz: súlyos egyéni hibák pecsételték meg sorsunkat, talán az sem a véletlen műve, hogy miként a legutóbbi hazai mérkőzést, kiállítás miatt ezt is tíz emberrel fejeztük be. Pedig ment, hajtott a társaság, a már-már reménytelen helyzet dacára nem esett szét, sőt, egy nálunk jóval előkelőbb pozícióban jegyzett ellenfél otthonában esélyünk adódott a három pont megszerzésére. Nem éltünk az eséllyel, mint ahogy több mérkőzést vesztettünk úgy, hogy nüanszokon múlt a siker.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!