szon-sportoldal

2008.05.17. 22:18

Bosszantóan értékes baktai iksz

<p>Az utolsó percben egyenlítettek a házigazda ceglédiek a másodosztályú bajnokin.</p>

Az előzmények után értékes, ámde mégis bosszantó döntetlent ért el a Baktalórántháza a labdarúgó NB II. Keleti csoport 28. fordulójában. A sérülések által tizedelt és eltiltásokkal sújtott vendégek Illés László ragyogó megmozdulásaival két gólos előnyhöz jutottak Cegléden, ebben a pozícióban vonultak pihenőre a felek. A második félidőben fél órán át nem tudtak szépíteni a hazaiak, amikor Medgyesi megtörte a jeget. A hajrában mindent egy lapra feltéve lőtték a kapu elé a labdát, a szemfüles Juhásznak sikerült egyenlítenie. Értékes az egy pont – de így!?...

Jegyzőkönyv
Cegléd–Baktalórántháza 2–2 (0–2)
Cegléd, 500 néző, v.: Szöllösi (Vígh, Agócs).
Cegléd: Kondor – Tóth M. (Lázár, 46.), Tóth I., Ramos, Kenderes – Tóth A. (Buczkó, 76.), Barna, Kecskeméti, Magyari (Juhász D., 62.) – Kozarek, Medgyesi. Edző: Simon Antal.
Baktalórántháza: Szalánczi – Márkus, Czerula, Bodnár, Koskovits – Saliga Z. (Juhász L., 93.), Rakóczi, Laskai, Illés Gy. – Marics (Nagy D., 69.), Illés L. Edző: Kovács János.
38. perc: Illés L. a Marics elleni szabálytalanságért megítélt szabadrúgásból 30 méterről a bal alsó sarokba csavart, 0–1.
45. perc: Illés Gy. balról belőtt labdáját Illés L. 8 méterről a kapufára helyezte, a kipattanónál ő volt a legéberebb, és közelről a hálóba kotorta, 0–2.
75. perc: Medgyesi az előrevágott labdát 14 méterről csavarta a hosszú felsőbe, 1–2.
93. perc: Juhász D. a Szaláncziról kipattanó labdát közelről juttatta a kapuba, 2–2.

Mesterszemmel
Simon Antal
: – A jól játszó és motivált ellenfelünk megérdemelten szerzett vezetést, de a második félidőre sikerült újítanunk és ekkor akár fordíthattunk is volna. Végül igazságos döntetlen született.
Kovács János: – A mérkőzés alapján nyernünk kellett volna, de 2–0-ás vezetés után nem tudtuk kihasználni lélektani előnyünket. Már megnyertnek hitt két pontot veszítettünk el az ellentétes félidőket hozó mérkőzésen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!