szon-sportoldal

2008.04.28. 09:21

Nem kegyelmeztek a vendégek

<p>A Nyíregyházi KSE nem fűzhetett nagy reményt a Füzesi-gárda elleni mérkőzéshez – negyedóra múltán el is úszott az esély. Az élvonaltól búcsúzni kényszerülő nyírségi kézilabdacsapat tizennégy gólos vereségbe szaladt bele. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/nem-kegyelmeztek-a-vendegek/cn/szon-news-km_01-20080428-090755"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Ennyivel jobb momentán a Tatabánya.
– Moitvált Tatabányával találtuk szembe magunkat, amelynek a támogató rendszer miatt nagyon fontos a kilencedik hely, vagyis a legjobb alsóházi pozíció megszerzése – merült a részletekbe Bartha Dénes, az NYKSE edzője.

– A vendégek negyvenöt percig gyakorlatilag az alapcsapatot szerepeltették, nagyon fegyelmezetten küzdöttek, tényleg komolyan vették a feladatot. Nekünk tovább sokasodtak gondjaink: Bancsók munkahelyi elfoglaltság következményeként csak a második félidőben állt rendelkezésre, így a kezdésre át kellett szervezni az együttest.

Többen nem a saját posztjukon játszottak, ráadásul az ellenfél mindent tekintetben, például fizikálisan is erősebbnek bizonyult, ez már túl nagy hátrányt jelentett nekünk. Most ennyire futja, ami pedig a hátralévő két meccset illeti: ki kell tartani, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!