szon-sportoldal

2008.03.08. 17:35

Virovecz pontos hazai debütálása

<p>Az idény első hazai mérkőzésén igazából a győzelem jelentette volna a felzárkózást a még bentmaradást érő helyen tartózkodó riválisok mögé a Tuzsér Erdért SE NB II-es labdarúgócsapata számára. <dia width="650" height="690" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tuzs_r__egy_pont_2008_03_08_/index.shtml , SERIE ,650,690)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tuzsér: egy pont 2008.03.08." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-tuzser_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Nehezítette az otthon most debütáló Virovecz Pál edző legénységének dolgát, hogy a Makó nagyon masszív gárda, amely a múlt héten kiütötte a bajnokesélyes Kecskemét együttesét is. Első helyzetéből ezúttal is megszerezte a vezetést a csongrádi gárda, de a Tuzsér szívós munkával nemcsak egyenlített, hanem a vezetést is megszerezte. A vezető találat után Simon Gergely lábában volt az újabb gól, de kihagyta a ziccert, a kontrából egyenlített a Makó. A végén még a vendégeknek volt meccslabdájuk, így az eredmény reálisnak mondható.

Tuzsér Erdért SE–Makó 2–2 (1–1)

Tuzsér, 300 néző, v.: Varga L.
Tuzsér: Nagy Z. – Sikorszki, Jeddi, Dancs B., Ur – Tóth T. (Gergely, 62. perc), Szilágyi K. (Minyin, 38.), Babjak (Fekete Á., 86.), Iván A, Fodor A – Simon G. Edző: Virovecz Pál .
Makó: Czirbus – Béres, Dálnaki, Szamosszegi, Gégény – Magyar, Podonyi, Maróti, Sztojanovics – Kulacsik (Veres, 70.), Hadár (Faragó, 62.). Edző: Kolozsvári János.
13. perc: jobbról beadott labdát háttal a kapunak Hadár mellel levette, majd 12 méterről, fordulásból a bal alsó sarokba lőtt, 0–1.
30. perc: balodali akció végén került a labda az ötösön belülre, ahol Simon G. bepörgette a dermedten álló Czirbus mellett a jobb alsó sarokba, 1–1.
61. perc: Fodor A. kapott remek kiugratást, úgy vette át, hogy azzal előnyt szerzett védőjével szemben, és 18 méterről, kissé balról kapura lőtt, a labda a vetődő Czirbus kezei között csorgott át a gólvonalon, 2–1.
71. perc: Sztojanovics cselezgetett a bal oldalon, a védők határozatlanok voltak, végül középre adott, ahol Faragó kihasználva, hogy magányosan áll 6 méterre a kaputól, bepasszolta a háló közepébe a labdát, 2–2.
Mesterszemmel
Virovecz Pál: – Amíg a jobbnál jobb helyzeteket is sorra kihagyjuk, a saját dolgunkat nehezítjük meg.
Kolozsvári János: – Bosszús vagyok, mert a végén a győzelmet is megszerezhettük volna, ha jobban figyelünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!