szon-sportoldal

2008.03.26. 13:05

Sokkoló kiállítás

<p>Első győzelmét szerezte a Nyíradony a 84 percig emberhátrányban játszó Balkány ellen. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/sokkolo-kiallitas/cn/szon-news-km_01-20080326-123156"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Már a nyíradonyi bajnokit megelőzően kapusgondokkal küszködött a Balkány, aztán a szomszédvári harmadosztályú labdarúgómeccs elején végképp kritikus helyzet állt elő, ugyanis Domoszlai játékvezető a 6. percben kiállította Varga Istvánt.

– Azóta az ellenőr is megerősítette, amit mi akkor sérelmeztünk: az adonyi játékos a büntetőterületen belül megtolta a labdát, Varga belespiccelt, majd a támadó átesett a lábán. Ráadásul nem is volt gólhelyzet. Megdöbbentünk, amikor elővette a piros lapot. Ő egyébként először mutatta, hogy „tovább”, az egyes számú asszisztens nyúlt bele a meccsbe.

Át kellett szerveznünk a felállásunkat, Majchrovics lejött, Ulics személyében mezőnyjátékos állt a kapuba. Emberhátrányban kihúztuk kapott gól nélkül a félidőt. A 48. percben viszont már vesztésre álltunk, attól kezdve nem tudtunk újítani. Sajnos, 3–0 lett a vége, de ha nincs a kiállítás, minden bizonnyal másképpen alakult volna. Ráadásul ez kihat a folytatásra, hiszen a kapusgondjaink nem oldódtak meg, sőt...

Sajnos, 3–0 lett a vége, de ha nincs a kiállítás, minden bizonnyal másképpen alakult volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!