szon-sportoldal

2008.03.26. 09:53

Ég és föld volt a különbség

<p>Ahogy az ellenfél edzője, Fecsku István mondta: „Pekkje volt a Nyírkarásznak”. A megyei első osztályú futballegylet kapusa háromszor nyúlt maga mögé, a Tiszavasvári pedig győztesen masírozott el. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/eg-es-fold-volt-a-kulonbseg/cn/szon-news-km_01-20080326-093414"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Mégpedig arról a pályáról, amelyen ritkán adatik meg sikerélmény az aktuális vendégnek. Ezzel együtt a Karász ötödik helyen táborozik a tabellán, ami mindenképp megsüvegelendő produkció. Főként annak tudatában, hogy a Matyi-legénységet temették, vagyis kiesőjelöltnek titulálták az augusztusi rajt előtt.

– Egy ilyen hazai vereség mellett nem mehetünk el szó nélkül – jelezte Matyi András, a Nyírkarász edzője, aki közvetlenül a vasárnapi összecsapás lefújása után a „Szégyellje magát az egész csapat” nyilatkozattal summázta a fejleményeket. – Sajnos, számomra máig érthetetlen módon a mérkőzés elejétől fásultan, enerváltan mozgott a társaság.

Ég és föld volt a különbség a Csengerben nyerő, illetve a most játszott csapat hozzáállása között, hozzáteszem, nem kevés gondunk akadt. Sérülések zavartak minket, Dudás Zoltán például éppen emiatt nem léphetett pályára, mások nem teljesen egészségesen vállalták a szereplést.

Ugyanakkor egyszeri kisiklásnak tekintem a történteket, annál is inkább, mert a bajnokságban eddig erőn felül teljesítettek a fiúk. Bizalmam irányukban töretlen, remélem már a következő, tiszakanyári meccsünkön győzelemnek örülhetnek a vendégszurkolók.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!