szon-sportoldal

2007.12.17. 15:05

Veretlenül játszottak a kilencedik helyért

<p>A húsz csapatos játékvezetői futballtorna tizedik helyén végzett Szabolcs-Szatmár-Bereg.</p>

Az elmúlt napokban Szombathelyen rendezték meg a Sípmesterek hétvégéje elnevezésű húsz csapatos tornát, ahol az ország megyéi, valamint a BLSZ képviseltették magukat.

A közel 300 labdarúgó-játékvezető ezúttal futballtudását tette mérlegre – mérlegelés nélkül. Rendkívül kiegyensúlyozott volt a mezőny, amit bizonyít, hogy a szabolcs-szatmár-beregiek egy győzelemmel és három döntetlennel, azaz veretlenül a 9. helyért játszhattak.

Külön pech, hogy a 8 közé jutásért vívott ki-ki meccsen Pest együttese 13 másodperccel a vége előtt egyenlített. A helyosztó mérkőzésen kaptak ki először, az egyetlen gólt a somogyiak érték el.

Ezzel együtt korántsem csalódott tértek haza, hiszen egy nagyszerűen megrendezett torna résztvevői lehettek, és több alkalommal is bebizonyították az összetartó erejüket (együtt sírtak és nevettek).

A BLSZ együttese megvédte a címét, a társmegye, Hajdú-Bihar pedig üde színfoltként, több éves előkészület után lépett fel a dobogóra.

Eredmények

Csoportmérkõzések:
Szabolcs-Szatmár-Bereg–Jász-Nagykun-Szolnok 1–1, –Hajdú-Bihar 2–2, –Tolna 3–0, –Pest 2–2, a 9-12. helyért: –Békés 1–1, büntetõkkel: 3–2, a 9. helyért: –Somogy 0–1

Végeredmény:
1. BLSZ
2. Komárom-Esztergom
3. Hajdú-Bihar
...
10. Szabolcs-Szatmár-Bereg (Vitkai Elemér, L. Tóth Lajos kapusok, Takács János, Bendik Gábor, Szabó István, Barcsay István, Tomori Péter, Véghelyi Zoltán, Rajzinger Illés, Nagy Ferenc, Homonai Péter, Szûcs Norbert mezõnyjátékosok, Kiss Lajos szakmai igazgató)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!