szon-sportoldal

2007.12.13. 10:45

Már nem kukoricázhat az NYKSE

<p>Eddig sem ment babra a játék, most pedig már nem kukoricázhat a Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapata. Véresen komolyra fordult a küzdelem. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/mar-nem-kukoricazhatnak/cn/szon-news-km_01-20071213-104030"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>A legutóbb lejátszott Nyíregyháza–Győr mérkőzés tudósítása letölthető. </B></A>[.pdf - 54KB]</p>

A bajnokság második szakaszában nyolc gárda hajt a bentmaradásért – közülük csupán négy úszhatja meg a süllyesztőt. A szomorú igazság: az egyre gyengülő NYKSE momentán az egyik legveszélyeztetettebb klub....

A Rácz-legénység egyetlen árva bónuszponttal kezdi meg szereplését pénteken, midőn a – két egységgel startoló – Győrt fogadja a bujtosi csarnokban és vereség esetén máris tetemes hátrányba kerülhet.
– Ez már éles helyzet, annyit mondhatok: elszántak leszünk, tesszük a dolgunkat, meglátjuk, ez mire elég – közölte Rácz Sándor, a Nyíregyháza edzője. – Az erőviszonyokról jól jelzi, hogy a nyiladozó, anyagi hátteret tekintve stabilabbá váló Győr csupán egyetlen góllal kapott ki attól a Dunaferrtől, amely az egyik legígéretesebben fejlődő csapat a magyar bajnokságban! Abban bízom, hogy a játékosok csak azért is hangulatban lépnek pályára és izgalmas mérkőzésre kényszerítik a vendégeket.
Némi reménysugárral szolgál, hogy alighanem teljes lesz a létszám: a sérüléséből lábadozó Bálványkövi Attila is tagja lesz az aktuális fellépésre melegítő nyíregyházi keretnek.
- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!