szon-sportoldal

2007.12.11. 17:04

Háromszázzal utaztak a kosarasok

<p>Tíz játékos, a szakmai stáb, a szűk vezetés és néhány szponzor alkotja a Marso-Vagép Nyíregyházi KK férfi kosárlabdacsapatának küldöttségét, amely kedden fél 12-kor kelt útra Ausztriába, pontosabban Klosterneuburgba.</p>

A Bécs külvárosában székelő gárda otthonában szerdán, 19 órakor lép pályára az NYKK, méghozzá a Közép-európai Liga utolsó csoportmérkőzésén.

A csapattal tartott a tesztelésre érkezett, Garry Buchanan, aki az átállás miatt erős fáradsággal küzd, nem csoda, hogy végig aludta a teljes utat. Déri Csaba edző ugyanakkor nem számíthat László Róbertre – a szerbiai hátvéd gerincbántalmai miatt maradt otthon.

A túra előtti utolsó tréninget a lázas Siska János is kihagyta (azért ő is az utazó keret tagja..), Savicnak pedig egy dobás után meghúzódott a dereka, de Szabó Gábor gyúró azonnal kezelésbe vette, így ő is készen áll a mérkőzésre.

A hosszú utazás unalmát DVD-filmek megtekintésével próbálta elütni a különítmény: Anthony Hopkins főszereplésével a Törés című thriller és a 300 című történelmi film került a lejátszóba. A kényelmes busszal utazó küldöttség fél öt körül – a szakadó esőben –, Győr előtt kisebb dugóba került, de nincs akadálya annak, nem sokára átlépje az osztrák határt.

- Bodnár Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!