szon-sportoldal

2007.12.04. 13:56

A Vágóhíd utcára mennek

<p>Szerdán újra Loki–Szpari, ezúttal a Ligakupa keretén belül mérkőzik meg a két szomszédos megyeszékhely. A tavaszi kiírásból előrehozott első fordulóban mindkét fél vesztett, a DVSC a REAC-tól, a Spartacus a Honvédtól kapott ki.</p>

Az őszi szezonban negyedszer találkozik egymással tétmérkőzésen a debreceni és a nyíregyházi futballcsapat. A három eddigi randevúból a Ligakupában játszott meccseket a Loki nyerte (3–2-re és 2–0-ra), a nyíregyházi bajnokin 1–1-es döntetlen született. A Ligakupa tavaszi kiírásából előrehozott csoportmeccseken, szerdán újra a cívis városban adnak randevút egymásnak a felek, a 13 órakor kezdődő mérkőzést a Vágóhíd utcai pályán vívják.

Finoman fogalmazunk akkor, ha azt állítjuk, hogy tartalékosak lesznek a csapatok, hazai oldalon kilenc futballistára nem számíthat a vadonatúj, immár Herczeg András vezette szakmai stáb: Balogh, Sidibe, Faggyas, Komlósi, Vukmir, Sándor, Leandro, Szűcs és Dzsudzsák biztosan nem játszhat. A Szpariban mindkét cerberus, Lazareanu és Erdélyi is sérült, így szóhoz juthat a horvát próbakapus, Ivan Pavicic. Bagoly és Ambrusz már a szabadságát tölti, Cséke és Sava sérült, Hegedűst pedig Kispesten kiállították. A kapus mellett ezúttal újabb zöld kártyás játékosok juthatnak lehetőséghez, mégpedig a Diósgyőrből Nyíregyházára tartó argentin Matias Navarrete és egy afrikai légiósjelölt, a középpályás Mitchel Obi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!