szon-sportoldal

2007.12.05. 15:21

A román csatár újabb találata

<p>Miután a rendőrség kiemelt kockázatúnak nyilvánította, mégis az Oláh Gábor utcai stadionban rendezték meg a szerdai Debrecen–Nyíregyháza Spartacus Ligakupa-labdarúgó mérkőzést. Voltak is ötszázan a 2–1-es eredményt hozó meccsen.</p>

Három hasonlóság volt a Szpari szombati és mostani meccs között: a Honvéd ellen és szerdán is gyorsan vezetéshez jutott az ellenfél, újra a házigazda szerezte meg a három pontot, de a Szpari megnyerte a második negyvenöt percet. A nyíregyháziak a 2–1-es Loki győzelemmel végződött mérkőzésen két próbajátékost, a kapus Ivan Pavicicet és az ismét gólt szerzett, így a szerződtetéséhez még közelebb került román Bogdan Apostut vetettek be.

Labdarúgó Ligakupa

C csoport, 2. forduló

DVSC–Nyíregyháza Spartacus 2–1 (2–0)

Debrecen, 500 néző, v.: Szabó Zs.

DVSC: Csernyánszki – Bernáth, Mészáros N., Takács Z., Szatmári – Dombi, Kiss Z., Demjén, Rezes (Czvitkovics, 33. perc) – Szilágyi P. (Kouemaha, 62.), Rudolf (Sztojkov, 84.).
Klubmenedzser: Herczeg András.

Spartacus: Pavicic – Perényi, Zaleh, Sipos T. (Cséke, 30.), Cornaci – Vukadinovics, Miskolczi (Zabos, a szünetben, Menougong, 70.), Minczér, Szilágyi N. – Apostu, Montvai.
Klubmenedzser: Révész Attila.

Gól: Takács Z. (11-esből), Czvitkovics (34.), illetve Apostu (47.).

A másik mérkőzésen: REAC–Bp. Honvéd 1–1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!