Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.01. 09:15

Több sérült a betegszállító ütközése nyomán Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Több sérült a betegszállító ütközése nyomán Nyíregyházán. <dia width="900" height="700" alt="Több sérült a betegszállító ütközése nyomán Nyíregyházán 2008.07.01."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_bb_s_r_lt_a_betegsz_ll_t___tk_z_se_nyom_n/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Több sérült a betegszállító ütközése nyomán Nyíregyházán 2008.07.01." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-karambol-nyiregyhaza-feluljaro-betegszallito-baleset_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Debrecen felől tartott Nyíregyháza belvárosa felé egy betegszállító kisbusz több személlyel hat óra előtt. A felüljáró bukkanóján átlendülve a ködben a járművezető talán késve észlelte az előtte lassító haszonjárművet és fékezés közben hátulról beleütközött.

A karambol nyomán négy személyt vittek kórházba a mentők, a rendőrség pedig eljárást indított a felelősség megállapítására. A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltókat riasztották, akik a forgalom terelésébe is besegítettek.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!