Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.04. 14:36

Az orosi tábla balesetveszélyes?

<p>Nyíregyháza-Oros - Olvasónk gyakran jár a 41-es út menti bicikliútn: szörnyű tapasztalatkról számolt be portálunknak. <dia width="900" height="700" alt="Ez a tábla ölni tudna? 2008.07.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ez_a_t_bla__lni_tudna__2008_07_04_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ez a tábla ölni tudna? 2008.07.04." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/tabla-nyiregyhaza-zavar-kzlekedes.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az autószalnokhoz érve olvasónk egy babakcsit toló hölgyet próbált kikerülni, ám az út menti közlekedési tábla akadályozta manőverében, így súlyos sérüléseket szenvedett egy szimpla kikerülés miatt.

A helyszínre mentünk érdeklődnii: valóban rossz helyen van a tábla, vagy csak egy szerencsétlen eset történt?

Egy arra sétáló fiatalembert szólítottunk meg, aki elmondta: majdnem minden nap jár ezen a bicikliúton, ám ő nem vette észre, hogy ez a tábla túl alacsonyan van. Szerinte nem jelent veszélyt. Egy hölgyet is megkérdeztünk, szerinte szintén nem okoz prblémát a tábla...

Utánajárunk: kinek kell jelenteni, ha egy tábla rossz helyen van?

És Ön szerint? Írja meg véleményét fórumunkn, vagy küldjön be olyan táblákat, melyek rossz helyen vannak - Ön szerint - a szon@inform.hu címre!

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!