Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.05. 15:08

Nemzeti Minőségi Díjat kapott a Jósa András Oktató Kórház

<p>Nyíregyháza, Budapest - Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter csütörtökön koradélután átadta a 2007. évi Nemzeti Minőségi Díj elismeréseket a Parlamentben, a közszolgáltatói szervezet kategóriában a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Önkormányzat Jósa András Oktató Kórház nyerte el a díjat.</p>

A pályázat célja a minőségügy területén kiemelkedő eredményt felmutató termelői, szolgáltatói, vagy közszolgáltatói tevékenységet végző szervezetek tevékenységének elismerése. A cím elnyeréséhez pályázatot kellett készíteni, a könyvméretű anyagban szereplő adatokat, állításokat egy auditáló cég ellenőrizte úgy, hogy a kórházban folyó munkával kapcsolatban betegeket is megkérdezett.

Kapcsolódó cikkek:

  • Új vonalban a Jósa András Oktató Kórház
    A közel húszéves, elavult telefonközpontot egy modern adat–és hangviteli rendszer váltja föl.
  • Köszönet a Jósa András Kórház dolgozóinak
    Tisztelettel gratulálok a Jósa András Oktató Kórháznak az „Év kórháza” címhez. Remélem, hogy szerény személyem is emeli a kórház osztályainak jó hírét, az ott dolgozó orvosok, műtősök és nem utolsó sorban a gondos nővérek munkáját - írta olvasónk.
  • A Jósa András kórház az év kórháza
    A Kórházszövetség XX. Kongresszusán adták át az Egészségügyi Minisztérium által alapított, a szakma által odaítélt „Év kórháza” címet, melyet 2008-ban a Jósa András Oktató Kórház érdemelt ki.

- Száraz Ancsa -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!