Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.17. 16:38

Nagy a felfordulás a városházán

<p>- Nyíregyháza - Szeptember végéig tartanak a felújítási munkálatok az önkormányzat főépületében.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/mozog-a-polgarmester-szeke/cn/szon-news-km_01-20080617-043627">Ügyfélfogadás: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Mozog a polgármester széke – többek között az ülőalkalmatosság is arrébb kerül a felújítás során. Kedden délelőtt a nyíregyházi önkormányzat főépületében elkezdődött az épületes átalakítás, a tervek szerint szeptember végére fejeződhetnek be a munkálatok

– Régóta időszerű volt már az efféle változtatás – említette dr. Szemán Sándor jegyző. – A főbejárat mögötti udvarnál, ahol például a színházi előadásokat rendezik, egyrészt kertészeti újítások lesznek, aztán megújulnak a homlokzati részek, mindeközben pedig az évtizedek óta esedékes közműcserét is beiktatják. A munkaterületet átadtuk a nyíregyházi MÁ-DI Kft.-nek, a cég egyike volt a közbeszerzési pályázat öt jelentkezőjének.

Költözik a polgármester és az alpolgármester, ők ugyanarról a folyosóról nyíló helyiségbe, csak kicsit hátrébb kerülnek. Korszerűsödik a Krúdy-terem és a kisterem is, ahol a jövőben a legmodernebb informatikai eszközöket lehet majd rendeltetésszerűen használni.

Különleges helyzet állt elő a patinás tér restaurálásával, amely eddig a közgyűléseknek is otthont adott.

Változatlanul

Az ügyfélfogadás rendjét nem befolyásolja a változás. Nyári üzemmódot sem alakítanak ki, minden ügyfelet a megszokott módon és időben tudnak fogadni.

– Ideiglenesen a megyei és városi könyvtár konferenciatermében bonyolítjuk le a közgyűléseket. Ugyanaz lesz az informatikai háttér, minden egyes kelléket áttelepítenek az illetékesek. Szeptember végétől visszaáll a régi rend.

Természetesen addig is nyilvánosak a közgyűlések. Az átmeneti időszakban továbbra is a városházán tartjuk a bizottsági üléseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!