Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.16. 12:51

Megbecsülik-e az önkéntes munkát Nyíregyházán?

<p>Nyíregyháza – Az Önkéntesek napja alkalmából tartanak rendezvényt június 17-én 14 órától a Bencs Villában. Az önkéntesek foglalkoztatásának szabályaival (szerződés, juttatások stb.) Szécsi Szilvia tájékoztat.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/megbecsulik-e-az-onkentes-munkat/cn/szon-news-km_01-20080616-125146">Meghívó&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Az Önkéntesek napja alkalmából tartanak rendezvényt június 17-én 14 órától a Bencs Villában. Kinyik Margit, a Szocio East Egyesület irodavezetője az önkéntes munka elismertetéséről, megbecsülésének fontosságáról, Csabai Lászlóné, Nyíregyháza polgármestere az önkéntes munka szerepéről, jelentőségéről fejti ki gondolatait.

Az önkéntesek foglalkoztatásának szabályaival (szerződés, juttatások stb.) Szécsi Szilvia, a Nyíregyházi Önkéntes Központ programkoordinátora ismerteti meg hallgatóságát. A 15 órától kezdődő fórumon három felkért civil szervezet vezetője 10-10 percben beszél ezen a területen végzett munkájukról, majd megvitatják a felmerült kérdéseket, véleményeket.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!