Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.28. 17:46

Ketten sérültek meg Nagykállónál

<p>Nagykálló - Ketten megsérültek, amikor három autó karambolozott Nagykálló közelében szombat délután. <dia width="900" height="700" alt="Ketten sérültek meg Nagykállónál 2008.06.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ketten_s_r_ltek_meg_Nagyk_ll_n_l_2008_06_28/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ketten sérültek meg Nagykállónál 2008.06.28." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080628nkallo_mozi_ps.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elsődleges információ szerint egy Fiat tartott Nyíregyháza felől Nagykálló irányába szombat délután. A felüljárót elhagyva az autó elé egy mellékútról egy Peugeot hajtott ki, és a Fiat erős fékezés közben hátulról belevágódott a francia rendszámú kiskocsiba, a jobb oldali árokba lökve azt.

A Peugeotról lepattanó Fiat a bal oldalban egy szemből érkező olasz rendszámú Ford oldalát is megrongálta.

A jelentős kárral járó baleset nyomán a mentők két könnyű sérültet vittek kórházba, a rendőrség teljes útlezárás mellett indított eljárást a felelősség megállapítására.

 

Halálos gázolás Apagynál
Mindenki hibázott, amikor egy kerékpárost gázolt halálra, majd frontálisan ütközött egy gépkocsi szombat hajnalban a 41-es főúton Apagy közelében.  

Beleütközött a lassító járműbe Nyírbogdányban
Csütörtök délután egy Ford haladt Nyírbogdány felől Nyírbogdány gyártelep felé.  

 

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!