Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.07. 08:17

Záhonyi majális

<p>Záhony - A városnapi rendezvények sorozatában, Záhonyban minden évben április 30-án zajlanak a kulturális rendezvények.</p>

Idén kora délután sportprogram, asztalitenisz, tenisz, kispályás labdarúgó villámtorna nyitotta az „elő” majálist a határvárosi ZVSC sportkomplexumban. Aki csupán nézelődni szeretett volna, azokat az állomás előtti kisszínpadon fellépő helyi diákok, amatőr társulatok, s a tuzséri vendég tánccsoport szórakoztatták változatos repertoárral. (verselőadás, musical részletek, kórusdalok, modern-és hastánc).

A kora esti hangulatot a Garagulya Gólyalábas Csoport tűzzsonglőr produkciója fokozta, s felvezette a 20 éve hagyományos határvárosi, május esti fáklyás felvonulást. Sötétedés után a nagyszínpadon a záhonyi fiatalokból verbuválódott ZUP (Záhony Unplugged Projekt) elő zenekar fellépése, majd a Holligans koncertje szórakoztatta a hallgatóságot. Májusi eső aranyat ér, - szól a mondás-, de nem feltétlen osztozott annak örömén a záporban megfürdő koncertező, tűzijátékot váró tömeg Záhonyban. A majális hangulatot kivilágos kivirradtig élvezték a mulatni vágyók a település szórakozóhelyein.

Petrika Józsefné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!