Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.25. 21:05

Városi gyermeknap a Korzón

<p>Nyíregyháza - Május 25-án vasárnap délután két órától a Korzó üzletház előtti téren várták a kicsiket. <dia width="900" height="700" alt="Városi gyermeknap a Korzón 2008.05.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/V_rosi_gyermeknap_a_Korz_n_2008_05_25_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Városi gyermeknap a Korzón 2008.05.25." /></a></dia></p>

Volt tai chi labda bemutató, Kispipirke és Pipirke Táncegyüttes, Lulu bohóc műsora, játékok, Mesekert bábszínház, ovik és iskolák produkciója, fellépett az Erica C Dance school, Lilly baba, zenélt a Bon-Bon, este divatbemutató, nyolctól utcabál volt B. Tóth Lászlóval, 21.45-kor pedig tüzijáték.

A gyerekeket rengeteg nyeremény várta, volt mini ugrálóvár, óriáscsúszda, mesevonat, körhinta. Aki a legügyesebben teljesítette a közlekedésbiztonsági akadálypályát, egy biciklivel térhetett haza.

Volt állatsimogatás, mesefigurák gyümölcsökat osztanak, de arcfestés is várta a kicsiket. A rajzpályázaton indulók a helyszínen, a Sinshine rédió sátrában készíthették el rajzaikat, a legszebb rajzok készítői egy-egy varázslatos gyerekszőnyeggel térhettek haza.

Az Almamag sátorban életmódtanácsadás, számmisztikai elemzés, gyerekfoglakoztatók várták az érdeklődőket.

Nézőpont: Áldás az életen
Gyermeknap. Újabb ok az ünneplésre, de vajon milyen a szívből jövő ajándék? Vagy már csak a tárgyak misztifikációjában élünk? A szeretetnek, a családnak van-e vonzereje? Dankó Mihály jegyzete

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!