Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.27. 11:34

Sportnap tornabemutatóval Tiszaeszláron

<p>Tiszaeszlár - A délelőtt folyamán ügyességi versenyen vettek részt az alsó és a felső tagozat diákjai, majd váltóversenyen is bizonyíthatták ügyességüket, gyorsaságukat és kitartásukat a fiatalok. <dia width="900" height="700" alt="Sportnap tornabemutatóval Tiszaeszláron 2008.05.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sportnap_tornabemutat_val_Tiszaeszl_ron_200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Sportnap tornabemutatóval Tiszaeszláron 2008.05.27." /></a></dia></p>

Évek óta hagyomány már a tiszaeszlári általános iskolában, hogy május végén egy teljes napot a sportnak szentelnek. Az idén május 23-án rendezték meg a sportnapot. A délelőtt folyamán ügyességi versenyen vettek részt az alsó és a felső tagozat diákjai, majd váltóversenyen is bizonyíthatták ügyességüket, gyorsaságukat és kitartásukat a fiatalok.

Az ebédet követően színvonalas tornabemutatóval folytatódott a nap, ahol sok gyakorlás után a csoportok végre előadhatták színpompás, zenés produkcióikat felkészítő tanáraik vezénylésével. A bemutatót lelkesedve fogadták a nézők, hisz az iskola kapuja nyitva állt minden kedves érdeklődő előtt. Végül az időjárás is kegyébe fogadta a fellépőket, mivel a felhők mögül még a nap is előbukkant – tájékoztatta szerkesztőségünket Hajdú Ferenc Róbert, az oktatási intézmény igazgatója.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!