Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.11. 13:29

Pünkösdi bababörze, az anyukák nagy csereberéje

<p>Nyíregyháza - A megyeszékhelyen korábban hétszer, lapunk, a Kelet-Magyarország támogatásával pedig első ízben rendeztek Felnőtt-, Gyermek- és Nyári Babaruha Börzét pünkösdvasárnap a Bem József Általános Iskola tornacsarnokában. <dia width="900" height="700" alt="Pünkösdi bababörze, az anyukák nagy csereberéje 2008.05.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/P_nk_sdi_babab_rze__az_anyuk_k_nagy_cserebe/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Pünkösdi bababörze, az anyukák nagy csereberéje 2008.05.11." /></a></dia></p>

Az ötletgazda Temesfalviné Kozaróczy Anett annak idején kismamaként álmodta meg a rendezvényt, s elgondolásában segítőre talált barátnőjében, Szepesiné Nagy Beátában.

 – A mostani rendezvény új színfoltja, hogy nemcsak a csecsemős családok csereberélhetnek babaruhákat és kellékeket, de a tiniket nevelő édesanyák is haszonnal árusíthatnak-vásárolhatnak. Az őszi rendezvényünkön már szeretnénk különválasztani a felnőtt- és gyermekruhabörzét a babaruhabörzétől – mondta Temesfalviné Kozaróczy Anett.

– A közelmúltban Debrecenben is voltam hasonlón, így az elsők között jelentkeztem a nyíregyházi rendezvényre. Nagyon hasznosnak tartom e börzét, mert a gyermekruhák igen drágák, hamar kinövik a lurkók, és most a családban sem tudjuk továbbadni. Itt viszont kedvező áron juthat hozzá az érdeklődő, sok ruhácskát eladtam, s én magam is vettem a két gyermekemre, Lilire és Bencére.

Aminek külön örülök, hogy kelendőek voltak a kismamaruháim is – tudtuk meg Baloghné Murinkó Ilona gyesen lévő anyukától, aki a pünkösdi börzére férjével és két gyermekével érkezett, de ott voltak a nagyszülők is, a nézelődés mellett ők felügyeltek az unokákra.

A rendezvényre pünkösd vasárnap délután 4 óráig várják a látogatókat.

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!