Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.14. 09:57

Nyíregyháza rövid hírei

<p>Nyíregyháza - Május 15-16-án megrendezik a 34. Gyermek-és Felnőttbábosok Megyei Fesztiválját a nyíregyházi Kölyökvárban. Az ünnepélyes megnyitót csütörtökön 9 óra 15-től tartják.</p>

A Megyei Pedagógiai, Közművelődési és Képzési Intézet valamint a Váci Mihály Kultúrális, Művészeti és Gyermekcentrum május 15-16-án megrendezi a 34. Gyermek-és Felnőttbábosok Megyei Fesztiválját a nyíregyházi Kölyökvárban. Az ünnepélyes megnyitót csütörtökön 9 óra 15-től tartják.

Az SM Klub értesíti sorstársait, hogy a soron következő foglalkozást május 15-én csütörtökön 14 órától tartják a Mozgáskorlátozottak Szabolcs-Szatmár-Bereg  megyei Egyesületénél a Tiszavasvári u. 41. szám alatt. Husztiné Hajdú Erika pszichológus tart előadást A relaxáció és a képzelet ereje a stresszoldásban címmel.

A Kelet-Magyarország decemberi a Térségi Diagnosztikai és Szűrőközpont avatása alkalmából kiadott mellékletében Adatlapot találhattak az olvasók.
Az űrlapot visszaküldők rendkívüli szűrésen vehetnek részt május 17-én 8 és 14 óra között. Csak azokat fogadják, akik a napokban kézhez is kapták az időpontra szóló meghívókat. Az egyénre szabott vizsgálatok után, mindenki javaslatot kap a további teendőkről. További információ: 42/465-666 -os telefonszámon az 1934-es melléken kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!