Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.23. 17:40

Madarak és fák napja Tiszadadán

<p>Tiszadada - A megmérettetések között találtak szellemi és testi erőt igénylő feladatokat is, melyek elvégzésére a csapatvezető jelölt ki tanulókat. A mókás feladatok egyike volt a gombvarrás, melyben meglepő módon a fiúk is jeleskedtek.</p>

A záporokkal tarkított estén izgalommal várták a Holló László Általános Iskola tanulói, a pénteki napot, s hogy napos idő köszöntse a reggelt. Megérte bizakodni, hiszen, ha nem is sütött hét ágra a nap, de az időjárás megfelelőnek bizonyult, a Madarak és fák napja alkalmából megrendezésre kerülő ügyességi túraversenyhez.

A felsorakozott csapatokat műsor köszöntötte az iskola udvarán, majd a tájékoztatást követően az osztályok, kezükben menetlevelekkel, ajkukon énekszóval elindultak teljesíteni a rájuk váró feladatokat. A megmérettetések között találtak szellemi és testi erőt igénylő feladatokat is, melyek elvégzésére a csapatvezető jelölt ki tanulókat. A mókás feladatok egyike volt a gombvarrás, melyben meglepő módon a fiúk is jeleskedtek. Mások a ping-pong labda pöcögtetésben értek el sikereket. Volt aki egy perc alatt 50-szer is érintette a labdát az ütővel. A vidám napot eredményhirdetéssel, majd közös ebéddel zárták az iskola tanulói, a pedagógusok és a segítő szülők – tájékozatta lapunkat Ifj. Kovács Géza.

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!