Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.18. 13:33

Kihez tartozunk? – kérdezi olvasónk

<p>Felsősóskút - Véget ért a lomtalanítási akció Nyíregyházán és Nyírteleken is. Ez legjobban a Nyírteleket Nyírszőlőssel összekötő földút mentén látszik. Amire éppen mégsem volt szükségük a „gyűjtögetőknek”, azt mind itt dobálták szét.</p>

Van itt paplan, bili, ruha, szék. Tavasszal, gondolom egy szobafestő vedrei, ecsetei, fóliái „díszítették” mintegy ötven méteren át a fasort. Rendszeresen itt végzik a kerti hulladékok, száraz ágak, kikapált füvek. Ami mostanában előfordul, az egyenesen felháborító! Pár hete néhány sírcsokor volt az úton szétszóródva, amely később kiegészült koszorúkkal is.

Szóval, ez várja a földúton hazafelé igyekvőket. Mi, akik Felsősóskúton élünk, elvisszük a szemeteinket ismerőseinkhez, rokonokhoz, ahol van szemétszállítás, ugyanakkor meg arra kényszerülünk, hogy más szemétjét nézzük nap mint nap. Állítólag azért nevezik „határútnak” ezt a másfél kilométert, mert mindkét városhoz tartozik. Szeretnénk tudni, itt ki és mikor lomtalanít?

Egy itt élő, Felsősóskút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!