Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.28. 11:57

Gasztronómiai kitüntetettjeink a Duna Palotában

<p>Budapest, Nyíregyháza - Budapesten, a BM Palotában megyénkből négy gasztronómiai szakembert ért elismerés. Az esemény színfoltja volt a legkiválóbbak elismerése, amelyből szépen jutott megyénk gasztronómiai szakembereinek is.</p>

A Magyar Gasztronómiai Szövetség küldött közgyűlést tartott május 26-án Budapesten, a BM Duna Palotában. Az esemény színfoltja volt a legkiválóbbak elismerése, amelyből szépen jutott megyénk gasztronómiai szakembereinek is.

Venesz József-díjat érdemelt ki Leányvári Lászlóné (nyíregyháziMokka Cukrászda), Szövetségi Zsűri Tagsági címet kapott István András (nyíregyháziLugas Hotel), Gasztronómiánkért Érdemérmet vehetett át Mrenkó László, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) megyei titkára és Szabó Sándor (mátészalkaiGrillázs Cukrászda). Mindemellett Mrenkó Lászlót egy más elismerés is érte, a közelmúltban eredményes oktató munkájáért a Sipkay Barna Kft.Nívó-díjban részesítette.

A kitüntettek személyére dr. Kovács Mihályné, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nyíregyháza és környéke Régió elnöke és vezetősége tett javaslatot.

- Lefler György -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!