Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.20. 10:56

Fagykergető bállal száműzték a hideget Tiszalökön

<p>Tiszalök - A Polgárok Tiszalökért Egyesület április 26-án „Fagykergető bált” rendezett a művelődési házban. A lelkes szervezők nem is gondolták, hogy a nehezen induló résztvevői létszám 100 fő fölé emelkedik.</p>

Április végén bált szervezni, akkor, amikor a báli szezonnak vége, és nyakunkon a középiskolai ballagás, nem volt egyszerű feladat. De a kitartó szervezői munka, a sok egyeztető megbeszélés meghozta gyümölcsét. A vártnál is nagyobb érdeklődés mutatkozott a résztvevők és a támogatók tekintetében.

A bál rendhagyó volt, mivel különféle programok tarkították az estének azon részét, amikor a zenekar, a Budai-Gyémánt Trió éppen szusszant egy kicsit. Felléptek a színjátszókör tagjai énekes produkciókkal. Tangóharmonikásunk igény szerint eljátszotta a vendégek kedvenc nótáját. A mosonmagyaróvári testvéregyesületünk tagjainak köszönhetően pedig karaoke show tarkította a programot, amit bárki kipróbálhatott.

A gasztronómiai élményt nyújtó bőséges vacsora mellett, éjfélkor friss kenyérlángos ráadásfalatkákat kínáltak. A hajnalig tartó jó hangulatú mulatozás igazolta a bál sikerét, amit alátámaszt még a bevételek pozitív alakulása. Ezúton is szeretném megköszönni az egyesület vezetősége nevében a támogatóknak a felajánlásokat.
Benyusz Tamás
Tiszalök

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!