Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.15. 10:54

„Add az időd, add a hangod!”

<p>Nyíregyháza - Szeretettel várnak mindenkit, aki szívesen felolvasná kedvenc meséjét, versét, hogy ezzel nyújtson irodalmi élményt a látássérült embereknek. Az elhangzott irodalmi műveket CD-re rögzítik, így segítve látássérült embertársainkat.</p>

A Szocio East Egyesület Önkéntes Központ, a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs megyei egyesülete, a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár, valamint a Kárpátaljai Magyar Iskolai Könyvtárak Alapítvány „Add az időd, add a hangod!”címmel felolvasó napot szervez az Önkéntesek napja és a 79. Ünnepi Könyvhét alkalmából június 3-án, kedden 10–18 óra között a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár kamaratermében.

Szeretettel várnak mindenkit, aki szívesen felolvasná kedvenc meséjét, versét, novelláját stb., hogy ezzel nyújtson irodalmi élményt a látássérült embereknek. A program célja, hogy az elhangzott irodalmi műveket CD-re rögzítsék, s ezzel segítsék látássérült embertársainkat. Jelentkezéseket név és elérhetőség megjelölésével a [email protected] címre várják május 28-ig a választott mű címének, szerzőjének és a felolvasás időtartamának megjelölésével.

Tavalyi felhívásuk eredményeként tíz CD-re való hanganyaggal gazdagíthatták hallássérült embertársainkat, mely DVD-n hozzáférhető a felolvasás napján. Ára: 1 darab könyv, melyet a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete a határontúli magyar iskolai könyvtárak számára ajánl fel.

- Száraz Ancsa -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!