Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.22. 16:17

Az első közös Tisza-futás Tivadartól Tarpáig

<p>A Tiszát már hosszában megúszó Hidvégi-Üstös Pál, május 19-én elindult a Fekete-Tisza forrástól, hogy több, mint 1050 kilométert futva tegyen meg egészen a folyó torkolatáig. A futás célja segíteni a Tisza mentiek összefogását!</p>

A futás célja felhívni a figyelmet arra, hogy csak együtt vagyunk eléggé erősek, hogy tegyünk az élő Tiszáért, a környezetvédelemért és a térség gazdasági fellendüléséért.

A futás 25 napja során iskolások futnak, kerékpároznak, vagy éppen lovagolnak együtt majd Pállal, politikusok, civil szerveztek vezetői, ismert személyiségek futnak néhány száz métert az élő Tiszáért és a tiszai összefogásért. Ilyen társadalmi esemény lesz Hidvégi-Üstös első magyarországi fogadó állomásán, Tarpán, ahol május 24-én szombaton 15órától a gyülekező helynek kijelölt tivadari hídfőtő egy Pállal közös futást (kerékpározást, görkorcsolyázást) szerveznek az érdeklődők számára be egészen Tarpára, ahol a főtéren helyi termékek kóstolására nyílik lehetőség.

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!