Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.02. 14:18

A játék jövő héten véget ér

<p>Javában zajlik a szavazás: a megye hét csodája játékra jövő héten péntek délig várjuk a szavazatokat a http://7csoda.szon.hu oldalon, illetve a lapunkban megjelent szelvényeken.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/megkerdeztuk-korkerdes-szabolcs-szatmar-bereg.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Eddig több hatezer szavazat érkezett, pénteken délután a legelőkelőbb helyen a nyírkarászi földvár állt, több mint tizenegy százalékkal. A második a laskodi templom, a voksok 8,95 százalékát begyújtve, a harmadik pedig sóstói állatpark, 8,88 százalékkal. Pénteken délután a rohodi református templom a szavazatok 5,36 százalékával állt a negyedik helyen, megelőzve Nagykálló-Harangodot (4,74 százalék) és a csengeri református templomot (4,12 százalék).

A szavazásra még közel egy hét áll a rendelkezésükre, így a jelenlegi elsőkből lehetnek még utolsók, és fordítva: mindenki számára adott a lehetőség, hogy a neki legjobban tetsző, a szívéhez leginkább közel álló épített vagy természeti értékre leadja voksát a http://7csoda.szon.hu oldalon.

  • ITT TEKINTHETI MEG A DÖNTŐS KÉPEKET, SZAVAZZON A CSODÁKRA!
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rejtett értékek kerülnek felszínre
  • - Száraz Ancsa -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!