Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.30. 13:18

Várják már a felnőtteket is

<p>Nyíregyháza - Újabb fejezetéhez érkezett a kismamák ruha-s ötletbörzéje, megtartják első felnőttvásárukat.A Kelet Babaruha- és Kellékbörze neve talán már nem cseng ismeretlenül olvasóink előtt.</p>

A Kelet Babaruha- és Kellékbörze neve talán már nem cseng ismeretlenül olvasóink előtt. Mint arról már többször írtunk a sikertörténetnek bizonyuló rendezvényt egy kismama álmodta meg, aki barátnőjében segítőre is talált. A fiatal anyukák nem tudták mit is kezdjenek a csemetéik kinőtt ám szinte még új ruhácskáival, így jött a bababörze ötlete. Immár menetrendszerint tavasszal és ősszel börzézhetnek a babák és mamák. Most azonban újabb hírekkel kereste meg Temesfalviné Kozaróczy Anett, s Szepesiné Nagy Beáta szerkesztőségünket.

- Május 11-én megtartjuk az 1.Kelet Felnőtt-, Gyermek- és Nyári Babaruha Börzét - újságolták. A változást a címben is jeleztük, most már nem csak csecsemős családoknak, hanem tiniket nevelő édesanyáknak is érdemes kilátogatni a rendezvényre. Sok visszajelzést kaptunk ugyanis, amelyek elismerően szóltak az ötletünkről, csak azt fájlalták a mamák, hogy az ő nagyobbacska gyermeküknek nem találnak ruhát, s eladni sem tudják a fiuk vagy lányuk által kinőtt, de kiváló állapotban lévő holmikat.

Magam is szembesültem a dologgal, hogy a terhesség után jónéhány márkás, vagány dolgot kihíztam, amit sajnáltam volna kirakni a kuka mellé. Így jött a gondolat, teremtsünk lehetőséget arra, hogy a nyári babaruhák mellett most nagyobb gyermekeknek való dolgokat is, felnőtt ruhát is vásárolhassanak, s áruljanak a vállalkozó kedvű anyukák - mondta Anett.

- S amellett, hogy a kilátogatók beszerezhetik a szükséges babaholmikat, kiegészítőket, itt a lehetőség hogy a kisiskolásoknak, tinigyerekeiknek is vásároljanak a családok. Elhozhatják a mamák a saját megunt ruhadarabjaikat is, s túladhatnak a kisebb háztartási eszközökön, lakberendezési tárgyakon, sőt tankönyveken, iskolaszereken is- egészítette ki Bea.

A rendezvény valódi családi programmá nőtte ki magát, míg a mama vásárol, addig a baba és a papa ingyenes gyermekprogramokon múlathatja az időt. Minden belépőjegy tombola is egyben, értékes nyeremények várják gazdáikat. A rendezvénnyel kapcsolatos tudnivalókról az ötletgazdák készséggel adnak felvilágosítást, ha vásárolni, eladni szeretne, esetleg csak egy vidám napra vágyik, hívja őket!

Információk

1. Kelet Felnőtt-, Gyermek-

és Nyári Babaruha Börze

Időpont: Május 11. 9-16 óra

Helyszín: Bem József Általános Iskola, Nyíregyháza

Programok: kreatív sarok, arcfestés, játszóház, ugrálóvár, készségfejlesztő

fajátékok, bohócműsor, lufihajtogatás, táncbemutató, ritmikus sportgimnasztika

bemutató, jelmezverseny

Információ: 06/30/205-6071, www.kelet-bababorze.hu

- Pók Viktória -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!