Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.14. 13:15

Épületbontás Nyíregyháza belvárosában

<p>Nyíregyháza - A tervek szerint szeptemberre fejeződik be az Egyház és Síp utca által határolt területen lévő ingatlanok lebontása, hogy azt követően megkezdődhessen az építkezés: a terület az Integrált Városfejlesztési Stratégia szerint teljesen megújul. <dia width="900" height="700" alt="Rombolás Nyíregyháza belvárosában 2008.04.14."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rombol_s_Ny_regyh_za_belv_ros_ban_2008_04_1/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rombolás Nyíregyháza belvárosában 2008.04.14." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyiregyhaza-epuletbontas-sip-utca-egyhaz-utca_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az Egyház utcát négymomúsítják, a Síp utcát szabályozzák, és kerékpár irányító jelzőlámpát helyeznek el.

Kapcsolódó cikkek:

  • Harminc parkolót rejt majd a mélygarázs
    Néhány hete intenzíven foglalkozunk a belváros átalakításával, ami nemcsak az Országzászló teret foglalje magában, de a Egyház és Síp utca közötti terület jövőjének átgondolását, a kiskörút továbbépítését, s a piac átalakítását is.

  • Mondja el véleményét az épülő belvárosról
    A tervek szerint tavasz közepére megújul a megyeszékhely centruma. Kicsit eklektikusnak tűnik a kép: a monumentális üzletházzal, a fémes látványt nyújtó szökőkúttal, a régies polgári házakkal és a szemet gyönyörködtető katolikus templommal.  

  • Frakcióvezetők beszélnek a közgyűlés napirendjéről
    Hétfőn tartja soron következő testületi ülését Nyíregyháza közgyűlése. Ahogyan azt már megszokhatták, megkérdeztük a frakcióvezetők véleményét, néhány napirendről. Az ülésről február 26-án 13 órától élőben tudósítunk.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!