Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.26. 08:25

Késelés Kemecsén

<p>Kemecse - Az elsődleges diagnózis szerint életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy helybeli férfit péntek éjszaka Kemecséről, ahol többen megtámadták.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/kemecse-keseles-balhe-szurkalas.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Nagy hangzavar és erős indulatok jellemezték a támadás utáni perceket is, amikor péntek éjszaka több személyt előállítottak a rendőrök Kemecséről.

A Ságvári utcában lakók egyike elmondta, hogy a testvére hazafelé tartott a belváros felől, amikor az egyik házból négyen kiszaladtak az utcára, és minden előzetes szóváltás nélkül megszurkálták a férfit. A szúrások és a vágások a karját, és az oldalát érték. Az áldozat még el tudott szaladni, és úgy ötven méterrel távolabbra, ahol segítséget hívtak.
A mentők kórházba vitték a sérültet. A többi utcabeli ember szerint évek óta, mások szerint vasárnap óta dúlt a háborúskodás a távoli rokonok közt, de az okát senki nem tudta megmondani. A rendőrség a támadókat előállította, majd megkezdte az adatgyűjtést.

Kapcsolódó cikkek:

  • Kemecsei csetepaté
    Szombat éjszaka közel ötven kemecsei lakos őrködött a Toldi utcában, miután állításuk szerint több tucatnyi személy megtámadta őket. Úgy tudjuk, bár több mentő is a helyszínen volt, senkit nem vittek kórházba.

  • Csöndes volt a kemecsei éjszaka
    Nem kaptunk jelzést újabb összecsapásról. Amint arról már beszámoltunk szombat este Kemecsén a Toldi utcában két tömeg hangoskodása miatt kaptak hívást a mentők majd a helyszínen voltak több autóval a rendőrök is.  

  • Véletlen késelés Mátészalkán
    Súlyosan megsérült egy 44 éves nő, akit egy ismerőse véletlenül szúrt hasba szerdán a mátészalkai vasútállomáson.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!