Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.28. 13:33

Beélesedik az elektronikus lopásgátló?

<p>Nyíregyháza - Egy olvasónk kereste fel mérgesen a szerkesztőséget. A nevét nem szerette volna adni a történethez, ami rá nézve végtelenül kellemetlen volt, de reméli, a többi olvasó nem kerül ilyen szituációba.</p>

T.B. nemrég a belváros egyik frissen megnyílt üzletében vásárolt egy sport cipőt. Napokkal később ebben ment vásárolni a megyeszékhely egyik hipermarketjébe hétfő délelőtt a város északi végében. Amikor végzett a vásárlással, kifelé jövet az elektronikus kapu hangosan visítva jelezte, tolvaj(!) és persze a biztonsági őrök nagy határozottsággal, látványosan bár szabályszerűen kísérték egy szobába, ahol kiderült, hogy a cipő jelez.

A sarkában maradt az elektronikus lopásgátló, amit ugyan vásárláskor hatástalanítottak, de állítólag képes feltöltődni, ezért tudott jelezni napokkal később egy másik üzletben. Olvasónknak a kellemetlenségen túl legalább 20 percébe került a hiba, amit nem tudni, ki hol és mikor követett el. Jó lenne tudni, tényleg feltöltődik-e a lopásgátló, vagy csak rosszul hatástalanították azt.

Kapcsolódó cikkek:

  • Becsületes biztonsági őrök is vannak 
    Február elején történt meg velem az alábbi eset, aminek apropójából tollat ragadtam. Kisnyugdíjas vagyok. Így a különböző közüzemi díjak kifizetése, nagy terhet ró a családomra.

  • A biztonsági őr tetten érte a tolvajt
    Hétfőn délelőtt Mátészalkán törtek be egy telephelyre, ahonnan egy 30
    kilogramm súlyú traktor alkatrészt tulajdonítottak el, amelynek értéke
    70.000 Ft.

  • Telefonkönyv átvétele megalázással
     Ismét üvöltött rám, hogy ne csengessek! Nem csengettem és szándékomban sem volt, mivel láttam, hogy itt van a helyiségben. „De akart!” – üvöltötte ő. Ezt honnan vette?

  • Vakot tiltottak ki a Tescóból
    Vakvezető kutyája miatt háromszor küldtek el a pápai Tesco áruházból egy vak férfit - írja a Magyar Nemzet. A férfi az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult.

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!