Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.02. 00:03

Szilárd továbbjutott, avagy jól őrölt a vörös malom

<p>Tovább jutott A társulat című szereposztós televíziós vetélkedő következő fordulójába szombat este a kisvárdai Nagy Szilárd, így ott lehet a legjobb 16 versenyző között.</p>

Szilárd elsőként szerepelt a Magyar Televízió által élő adásban közvetített műsorban. A vörös malom című musicalből adott elő egy részletet.

A magiszter kiátkozása című dalt énekelte. Az elmúlt heti fordulóhoz hasonlóan produkcióját a zsűritagok ismét felemásan fogadták. Alföldi Róbert azt mondta, hogy nincs még meg ez a produkció, bár lenyűgözte Szilárd akarása.

Ugyanakkor mulatságos a számára, hogy egy 8 éves kisfiú egykoron már el akarta énekelni ezt a számot.

Szerinte nem volt jó a dalválasztás, sem alkatilag, sem hangilag. Szulák Andrea vitatkozott ezzel a véleménnyel. Mint elmondta, lehet, hogy a dalválasztás nem jó, lehet, hogy Szilárd fiatal ehhez a dalhoz, de amit az elmúlt héten hiányolt a produkcióból, az most hatványozottan megvolt.

Szilárdban van intelligencia, van koncentrálóképesség.

Kocsák Tibor is arról szólt, hogy Szilárd sokat fejlődött az előző szerepléshez képest, a produkció erőben és dinamikában rendben volt, azonban az ördögkirály szerepe korai még Szilárdnak, hiszen hiányzott az irónia, a démoni vonás.

A szigorú értékelés ellenére a zsűri az öt férfiversenyző közül a negyedik, vagyis továbbjutást jelentő helyre rangsorolta Nagy Szilárdot. A közönségszavazatokat is beszámítva, nem változott a végeredmény, így teljesülhetett Szilárd nagy álma, hogy ott lehet a legjobb 16 (8 női és 8 férfi) versenyző között.

Nagy Szilárd a Társulatban
Nagy Szilárd, kisvárdai tehetséges musical-énekes bejutott a Társulat c. televíziós szereposztó műsor döntőjébe.

Apa és fia egy színpadon
A Hírnév közkívánatra októberben újra a Várszínház és Művészetek Háza színapdán. Doktorock. Korábbi cikkünk a társulatról letölthető

Szorítsunk Szilárdnak! Szilárd szombaton színpadon
A társulat legifjabb versenyzője esténként tanul is, hiszen májusban érettségizik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!