Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.28. 15:43

Olvasónk írja: Rendőrök az óvodában

<p>Nyíregyháza - A „Közlekedj biztonságosan” vetélkedőn a megyei rendőr-főkapitányság szakemberének közreműködésével adhattak számot a gyerekek a közlekedés alapvető szabályainak ismeretéről, ügyességükről. <dia width="900" height="700" alt="Olvasón írja: Rendőrök az óvodában 2008.03.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Olvas_n__rja__Rend__337_r_k_az__vod_ban_200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Olvasón írja: Rendőrök az óvodában 2008.03.28." /></a></dia></p>

A nyíregyházi Nyitnikék Óvoda hagyományokhoz híven az idén is megrendezte a Nyitnikék napokat. A sok érdekes esemény mellett új színfoltja volt a rendezvénynek a környezetvédelmi vetélkedő, amelyen gyerek és szülő közösen versenghetett.

A „Gondolkodj egészségesen” mottójú, a környezet megóvására, az egészséges életszemlélet alakítására irányuló játékos és komoly feladatmegoldások során minden résztvevő nyertes lett. A zsűri a szakszerű értékelésen túl értékes díjakkal is jutalmazta a csapatokat. A „Közlekedj biztonságosan” vetélkedőn a megyei rendőr-főkapitányság szakemberének közreműködésével adhattak számot a gyerekek a közlekedés alapvető szabályainak ismeretéről, ügyességükről. A játékban résztvevő gyermekeknek ajándékkal kedveskedett Bartók László kiemelt fővizsgáló rendőr. A Nyitnikék napok programsorozatát a Vidám Vándorok zenés-táncos műsora zárta.
Szervezők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!