Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.26. 17:32

Indul a gyermekkönyvhónap Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Színes programsorozat várja a kicsiket és nagyokat. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Indul_a_gyermekk_nyvh_nap_Ny_regyh_z_n_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Indul a gyermekkönyvhónap Nyíregyházán 2008.03.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-gyerek-konyv-gyerekkonyvhonap-konyvtar_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Március 31-én délelőtt 10 órakor lesz a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekkönyvhónap megnyitója, ahol a Kertvárosi Általános Iskola színjátszó csoportjának reneszánsz műsorát láthatják az érdeklődők.

Ekkor tartják a „Mátyás öröksége” című megyei képzőművészeti pályázat ünnepélyes eredményhirdetését, a díjkiosztó ünnepséget, valamint a kiállítás megnyitóját. A kiállítás március 31-től április 30-ig tekinthető meg a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár kamara galériájában.

Április 2-án, 10 órakor a Nemzetközi Gyermekkönyvnapon a könyvtár vendége lesz Nógrádi Gábor író, a tavalyi év legjobb gyermekkönynének szerzője, az íróval az olvasók a könyvtár kamaratermében találkozhatnak.

- Varró Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!