Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.27. 13:39

A Máriapócsi Rendőrőrs hírei

<p>Máriapócs - A Máriapócsi Rendőrőrs munkatársai március elején elfogtak egy több éve sikeresen rejtőzködő férfit, akit a büntetés-végrehajtási intézet és a bíróság körözött.</p>

A korahajnali elfogást hosszas információszerzés és figyelés előzte meg. A jól előkészített rajtaütés során a férfi ellenállás nélkül megadta magát.

Tavaly nyáron, illetve 2008. elején kállósemjéni udvarokról több kerékpárt tulajdonítottak el. A nyomozás adatai szerint a bűncselekményeket három Magy községbe való fiatalember követte el. Az ellopott kétkerekűek közül néhányat már sikerült lefoglalni a rendőröknek. Két gyanúsított beismerő vallomást tett, harmadik társukat még keresik.

Február 11-én egy ófehértói telephelyről tulajdonítottak el több motoros fűrészt és sarokcsiszolót, összesen 700.000 Ft értékben. A rendőrőrs munkatársai március 26-án állították elő a négy feltételezett elkövetőt.

A beszerzett bizonyítékok hatására a vajai, nyírcsászári és rohodi illetőségű férfiak beismerték tettüket, a rendőrök lefoglalták a földbe elásva elrejtett szerszámgépeket.

Varga Zsolt r. hadnagy, megbízott őrsparancsnok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!