Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.09. 09:06

Tovább ragyog a 4 for Dance csillaga

<p>Budapest, Nyíregyháza - A szombat esti középdöntőt is sikerrel vette a 4 for Dance, a csapat célja immár a döntőbe jutás. "Úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy egy kicsit szakmaibb oldalunkat tárjuk a közönség elé, ezért döntöttünk úgy, hogy jelmez és zene nélkül mutatjuk be műsorunkat."</p>

- Úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy egy kicsit szakmaibb oldalunkat tárjuk a közönség elé, ezért döntöttünk úgy, hogy jelmez és zene nélkül mutatjuk be műsorunkat - mondja az RTL Klub Csillag születik c. tehetségkutató versenyének harmadik középdöntőjéről Gál Sándor, a 4 for Dance egyik tagja.

- Éreztük, hogy erre kevesebb pontot kapunk majd, mint az előző heti produkciónkra, ám bíztunk abban, hogy ez elég lesz a továbbjutáshoz. Így is lett: a zsűri tagjai 38 ponttal jutalmazták a szteppel kombinált néptáncot, s a közönségszavazatok sem maradtak el: a nyíregyházi csapat a második helyen jutott a jövő heti, negyedik középdöntőbe, ahol már a döntőbe jutás a tét.

- Szombatra két koreográfiát kell megcsinálnunk és megtanulnunk, ami azzal jár, hogy nem tudunk hazamenni, egész héten Budapesten leszünk, hogy reggeltől estig próbálhassunk. Közben vannak kötelező elfoglaltságaink is, számunkra azonban az a legfontosabb, hogy szombatra a lehető legjobb műsort állítsuk össze, hiszen ha már eddig eljutottunk, nincs mese: a cél a döntőbe jutás.

  • csillag.szon.hu
  • A 4 for Dance megyénk egyetlen reménye
  • Új oldaláról mutatkozik be a 4 for Dance
  • - Száraz Ancsa -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!