Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.28. 17:27

Csütörtökön nyílik a Media Markt

<p>Nyíregyháza - A térség legnagyobb területű és legszélesebb áruválasztékát kínáló műszaki áruháza, a 16. magyarországi Media Markt november 29-én reggel nyitja meg kapuit Nyíregyházán. <dia width="850" height="630" alt="Csütörtökön nyílik a Media Markt 2007. 11. 28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Cs_t_rt_k_n_ny_lik_a_Media_Markt_2007__11__/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Csütörtökön nyílik a Media Markt 2007. 11. 28." /></a></dia>&#160;<a href="http://www.video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Show_30_flv-3.flv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

Rengeteg meglepetést tartogat vásárlóinak Magyarország piacvezető elektronikai áruházlánca.

A térség legnagyobb területű és legszélesebb áruválasztékát kínáló műszaki áruháza, a 16. magyarországiMedia Markt november 29-én reggel nyitja meg kapuit Nyíregyházán. Csaknem 3000 négyzetméteren több, mint 50 ezer féle különböző műszaki cikket kínál vásárlóinak.

Kabács Gábor ügyvezető igazgató elmondta: a vásárlók hatalmas választékkal és pénztárcabarát árakkal találkozhatnak, a megfelelő termékek kiválasztásában képzett szaktanácsadók segítenek. Tartósan alacsony áron jutnak márkás és jó minőségű műszaki cikkekhez és kiegészítőkhöz.

– A nyíregyházi áruház ügyvezető igazgatójaként közel 80 dolgozó munkáját irányítom. Többségükben nyíregyháziak, illetve valamelyik környező településen élnek. A dolgozók egy része korábban tartósan munkanélküli volt, jónéhányan pedig pályakezdőként kerültek a Media Markt-hoz. A cég komoly karrierlehetőséget kínál a munkatársak számára, akár ügyvezető igazgató vagy felsővezető is válhat azokból, akik egykor eladóként (szaktanácsadóként) kezdtek nálunk – tette hozzá Kabács Gábor.

- Palicz István -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!