Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.18. 07:44

Batthány emlékülés

<p>Nyíregyháza - A Nyíregyházi Főiskola Hungarológiai Intézete és a sóstói református egyház a Batthány emlékév alkalmából emlékülést szervez.</p>

A sóstói református templom közösségi termében november 22-én 18 órakor kezdődő emlékülést Kósa László református lelkész nyitja meg. Dr. Szabó Géza történész Batthány Lajos pályája forradalomig, dr. Takács Péter történész, az MTA doktora Batthány Lajos miniszterelnöksége, dr. Barabás László történész A frankfurti követjárás címmel tart előadást „Batthyány az államférfi” címmel tartanak. tudományos emlékülést a Tudomány Napja alkalmából november 22. 10 órától a Nyíregyházi Főiskola „D” épületének 1. sz. körelőadójában.

Ugyancsak a tudománynapi rendezvények sorát gazdagítja „A gazdasági és társadalmi kutatások kihívásai a XXI. század elején” című előadás, amelyet november 20-án 10 órakor rendeznek a Nyíregyházi Főiskola Bessenyei aulájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!