Szerencsejáték

2023.06.21. 16:58

Közel kétszázezer helyes tipp a magyar válogatott győzelmére

Közel 840 ezer tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón a magyar-litván mérkőzésre, az ügyesen tippelők összesen 170 millió forintnyi nyereménynek örülhettek – közölte a Szerencsejáték Zrt.

MW

Nem csak a pályán elért győzelemnek örülhettek a szurkolók

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Kedd este az eddig 4 ponttal rendelkező magyar labdarúgó-válogatott 2–0-s győzelmével újabb 3 pontot gyűjtött Eb-selejtezős csoportjában, és mivel Szerbia csak döntetlent tudott kiharcolni Bulgáriában, 

így – jobb gólkülönbséggel – a mieink átvették a vezetést a kvintettben.

A keddi játéknap egyik legügyesebb fogadója az a játékos volt, aki élő eseményre fogadva, 6000 forintos téttel küldte játékba gólszámokra vonatkozó 6-os kötését, amivel 662 036 forintot nyert.

A papírforma-győzelemmel záruló Magyarország – Litvánia találkozó végkimenetelére több mint 177 ezer helyes tipp érkezett, a találati arány 88 százalékos volt.

Pontosan ugyanilyen arányban születtek tökéletes fogadások a „Hendikep 0:1” piacon is, ahol majdnem 44 ezer nyerő tipp futott be. A mérkőzésen végig domináló magyar válogatott a 32. percben az NB I gólkirályának szemfüles találatával szerzett vezetést: Varga Barnabás első válogatottbeli góljával az erre fogadók megduplázhatták a pénzüket. 

A „Pontos végeredmény” fogadási esemény helyes kimenetelének eltalálásáért 4,25-ös odds járt.

1,56-os oddsot jelentett az, hogy már a szünetre is előnnyel vonul válogatottunk – az „1. félidő - 1X2” fogadási lehetőségnél 81 százalékos volt a tippek találati aránya. A „Hazai csapat nyeri mindkét félidőt?” opcióra fogadva 2,16-os nyertes oddsot lehetett elérni. A „Hazai csapat szerez gólt mindkét félidőben?” kérdésre is „Igen” volt a helyes válasz, ami 1,77-es oddsszal volt fogadható. 

Franciaország és Portugália mellett még Magyarország büszkélkedhet azzal, hogy nem kapott gólt a mostani Eb-selejtezők során.

 A „Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést” fogadási soron 1,42-es, míg a „Hazai csapat 0-ra nyeri a mérkőzést” lehetőségnél 1,51-es oddsot lehetett elérni az újabb kapott gól nélküli mérkőzéssel.

Egy törökszentmiklósi játékos 5000 forintos alaptéttel (összesen 20 000 forintos téttel), 3/4-es kombinációs típusú fogadással 2 114 541 forintot nyert négy hétfői Eb-selejtező végkimenetelét eltalálva.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!