Sport

2019.02.09. 19:54

Kisvárda vs. DVSC - Edzői nyilatkozatok

Debrecen, Kisvárda – A Kisvárda vs. DVSC (3-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Dajka László és Herczeg András értékelte a látottakat.

Debrecen, Kisvárda – A Kisvárda vs. DVSC (3-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Dajka László és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Négy mérkőzésen nem kaptunk gólt, most kaptunk hármat. Az első 20 percet gyengén indítottuk. Amikor kezdtünk lábra állni, akkor egyéni hibából gólt rúgott az ellenfél, majd jött egy bombagól. A félidőben a cserével igyekeztünk frissíteni, nem sikerült. Minden támadónk pályán volt, de a második mérkőzésen sem rúgtunk gólt, ezen el kell gondolkodni. Gratulálok a Kisvárdának, ez nem a mi napunk volt.

Dajka László: Jól kezdtük a mérkőzést. Az első félidő elején helyzeteink voltak, utána a Debrecennek is akadtak lehetőségei, majd mi domináltunk. Ebben a helyzetben fontos volt, hogy ki rúgja az első gólt, nekünk sikerült, majd kevéssel utána a másodikat is megszereztük. Nyugodtan mentünk a félidei pihenőre, ahol megbeszéltünk mindent. A három gól soknak tűnik mint különbség, de megérdemelten nyertünk. Voltak lehetőségei az ellenfélnek, sokat tettünk az elmúlt hetekben a védelem megerősítése érdekében.


[related-post post_id="4136503"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!