Sport

2019.02.28. 11:58

Derecskei iskolásokat látogattak meg a focisták

Debrecen, Derecske - A Lokival folytatódott a Borostyán Egyesület sportot népszerűsítő suliprogramja.

Debrecen, Derecske - A Lokival folytatódott a Borostyán Egyesület sportot népszerűsítő suliprogramja.

Teljesen megtelt a derecskei Bocskai István Általános Iskolában tornaterme február 13-án, amikor a DVSC focistái megérkeztek, a gyerekek nagy örömére. A Loki egyik legnagyobb ikonja Dombi Tibor, a bosnyák légiós Aleksandar Jovanovic és egy fiatal tehetség, Csősz Richárd képviselte Hajdú-Bihar legnépszerűbb focicsapatát.

Jó hangulatban

A klub marketinges kollégájának moderálása mellett a játékosok meséltek a gyerekkorukról, sportsérüléseikről és motiváltságukról, ami elengedhetetlen, bármilyen sportot is kezdjen el valaki. Az egyéni bemutatkozások után következtek a szurkolói kérdések, amik igen vegyesre sikerültek. Szó volt gólokról, külföldi fellépésekről és a magyar nyelv nehézségeiről. A jó hangulatban telt rendezvény, közös fotózkodással és autogramosztással zárult.

Meghívás a Fraditól is

A rendezvényen részt vevő fiatalok egyéni meghívást is kaptak a Lokitól, mindenki részt vehetett a hétvégi Fradi ellen vívott összecsapáson. Ide kapcsolódó hír, hogy az első suliprogramos rendezvényen, ahol a Ferencvárosi Torna Club képviseltette magát, szintén meccslátogatásra invitálták a gyerekeket. Ez a mérkőzés a Paks elleni bajnoki lesz április hatodikán a Groupama Arénában. A belépőket a Fradi biztosítja, a gyerekek utaztatásában pedig az önkormányzat nyújtott segítséget. A rendezvénysorozat ősszel folytatódik.

- Némethy Norbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!