Sport

2019.01.18. 15:47

Eredménye lesz a befektetett munkának

Debrecen - Az IFBB Fitnesz világ- és Európa-bajnok Szabó Nikolett jól érezte magát a Főnix Csarnok színpadán.

Debrecen - Az IFBB Fitnesz világ- és Európa-bajnok Szabó Nikolett jól érezte magát a Főnix Csarnok színpadán.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az elmúlt hétvégén nagy sikerrel zajlott le a III. FőnixFitt, a rendezvényen több ezren mozogtak nagyszerű hangulatban. A sportnapon olyan ismert versenyzők és edzők vettek részt többek között, mint Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa-bajnok, Sifter Tímea Arnold Classic Europe-győztes, Katus Attila világ- és Európa-bajnok aerobikos, Tatarek Rezső fitneszprezenter vagy Szabó Nikolett IFBB világ- és Európa-bajnok. Utóbbival a Scitec standjánál lehetett összefutni, majd Niki a színpadon is előadta egyik látványos fitneszgyakorlatát.

Hogyan tetszett a debreceni FőnixFitt, és milyen minőségben vett részt az eseményen?

A Scitec-team szponzoráltjaként, illetve fellépőként vettem részt az eseményen. Jártam már sok ilyen rendezvényen és bevallom nagyon tetszett, hogy talán itt volt a mozogni vágyóknak az egyik legnagyobb „küzdőtere”.

Milyen kötődése van Debrecenhez, járt-e már itt fellépőként korábban?

Nyolcéves korom óta része az életemnek a versenyzés. Emlékszem, még az első fitneszgyakorlatommal versenyeztem itt a debreceni Főnix Csarnokban, egészen érdekes érzés volt most újra itt egy fellépést prezentálni már Elite-Pro versenyzőként. Jó volt újra itt lenni!

Mikor kezdett el sportolni, és mi fogta meg a sportágában először?

Minden tizenkét évvel ezelőtt kezdődött. Őszintén szólva, számomra nagyon nehéz kérdés ez, hogy mi fogott meg benne. Amikor megpillantottam a fitneszes lányokat egy fellépésen, már az első perctől tudtam, hogy én ezt szeretném csinálni. Ez volt egy vasárnapi napon, és hétfőn pedig már fitneszedzésen voltam.

Milyen eredményeire a legbüszkébb a számos közül?

Nagyon nehéz kérdés ez is, hiszen mindegyik roppant közel áll a szívemhez. De ha most választanom kell, akkor a még „amatőrként” elért felnőtt abszolút Európa-bajnoki címemet említeném meg elsőként, amellyel megszereztem az Elite-Pro kártyát. Illetve a mostani legnagyobb kedvencem a már profi ligában elért Arnold Classic Europe-győzelmem.

Mik a tervei az idei évre, milyen kihívások elé néz?

Mint az ezt megelőző években, most is a versenyzés áll a középpontban, illetve az, hogy a maximumot hozzam ki magamból.

Miket tanácsol azoknak, akik most szeretnének elkezdeni edzeni?

Azt, hogy minden kezdet nehéz, de soha ne adják fel. Mert a befektetett munkának eredménye lesz!

TN


[related-post post_id="4105785"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!